Més del 30% de la població de Tagamanent ja ha exercit el dret a decidir

La Plataforma Tagamanent Decideix, que és la comissió organitzadora local de la consulta sobre la independència d’aquest 25 d’abril, ha anunciat que més d’un 30% de la població de Tagamanent ja ha exercit el dret a decidir als voltants de les 12 del migdia, comptant amb un 12% de vot anticipat.

L’únic col•legi electoral del municipi, situat a la Casa de la Vila, ha acollit una bona afluència de tagamanentins que han anat acudint a les urnes al llarg del matí. Alhora, els participants han pogut gaudir d’un esmorzar popular que ha comptat amb l’aportació de productes locals.

Els membres de la Plataforma Tagamanent Decideix fan una valoració molt positiva sobre la participació a la consulta, alhora que destaquen la importància del vot anticipat que ha possibilitat exercir el dret a vot a persones que viuen allunyades del col•legi electoral i sobretot a la gent gran, tenint en compte que Tagamanent és un municipi disseminat i de gran extensió territorial, malgrat ser una de les poblacions més reduïdes del Vallès Oriental.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada