5 RAONS DE PES PER VOTAR A LA CONSULTA SOBRE LA INDEPÈNDENCIA

1. Perquè és una llibertat democràtica que els catalans i les catalanes puguem decidir lliurement sobre tots aquells afers col·lectius que ens afecten, sigui votant SÍ, NO o en BLANC.

2. Perquè el dret a decidir és un dret universal reconegut per l'Organització de les Nacions Unides al Pacte Internacional dels Drets Civils i Polítics de 1966, signat també pels Estats espanyol i francès.

3. Perquè és una iniciativa ciutadana oberta a tothom, independentment de la nacionalitat oficial i a partir dels 16 anys, que no només denota el compromís històric del nostre país com a terra d'acollida, sinó també la maduresa democràtica de la societat civil catalana.

4. Perquè hi haurà observadors internacionals i premsa acreditada que validaran el bon funcionament de la consulta i faran un ampli ressò a nivell mundial de la nostra voluntat com a nació expressada lliurement a les urnes.

5. Perquè el resultat tindrà efectes reals, ja que un bon nivell de participació impulsarà la convocatòria d'un referèndum nacional sobre la independència, amb caràcter vinculant i reconegut per la comunitat internacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada